Avtalsdatabas

Optimera och effektivisera hanteringen av era avtal med vår smarta och enkla avtalsdatabas! 

Vår avtalsdatabas är en smidig och användarvänlig lösningen för att organisera, söka och hantera era avtal på ett effektivt sätt. Många äldre avtalsdatabaser har idag en begränsad användning om ens någon alls. Detta beror bland annat på att det är tidskrävande att underhålla databasen och krångligt att hitta rätt information, i synnerhet för en sällananvändare. Vi förstår dessa utmaningar och därför har vi utvecklat en kraftfull plattform med stort fokus på enkelhet och användarvänlighet. 

 

Med vår avtalsdatabas kan ni dra nytta av följande fördelar: 

  • Centraliserad lagring: Samla alla era avtal och information om leverantörer på en enda plats. Med vår avtalsdatabas får ni en strukturerad och centraliserad plattform där ni kan lagra, organisera och snabbt komma åt era avtal närhelst ni behöver dem. 
  • Enkel sökning och åtkomst: Med vår intuitiva sökfunktion kan ni enkelt söka efter specifika avtal baserat på nyckelord, datum, parter och andra relevanta kriterier. Ni kan snabbt hitta och komma åt rätt avtal och rätt leverantör utan att behöva genomgå långa och tidskrävande manuella sökningar. 
  • Automatiserad påminnelse och förnyelse: Få automatiska påminnelser när avtalsperioder närmar sig sitt slut. Ni behöver inte längre oroa er för att missa viktiga förlängningar eller förnyelser. Vår avtalsdatabas hjälper er att hålla koll på tidsfrister och se till att era avtal förnyas i rätt tid. 
  • Anpassningsbarhet och integration: Vår avtalsdatabas kan anpassas efter era specifika behov och krav. Vi erbjuder även integration med andra befintliga system eller verktyg som ni använder, vilket gör det enklare att samordna och samarbeta kring era avtal. 
  • Säkerhet och dataskydd: Vi förstår vikten av att skydda era känsliga och konfidentiella avtal. Vår avtalsdatabas erbjuder hög nivå av säkerhet och dataskydd, vilket garanterar att era avtal och uppgifter förvaras tryggt och skyddas mot obehörig åtkomst. Varje kund har också möjlighet att skapa egna behörighetsträd för att styra vad de olika rollerna i organisationen kan se. På så vis ökar informationssäkerheten och det blir en bättre användarupplevelse. 

 

Förenkla och effektivisera hanteringen av era avtal med vår avtalsdatabas. Kontakta oss idag för att lära er mer och ta det första steget mot att ha full kontroll över era avtal på ett smidigt och säkert sätt! 

charts and stats displayed in laptop